Despre srdo - societatea română de dermato-oncologie (srdo).
 

Despre SRDO - Societatea Română de Dermato-oncologie (SRDO)

   Societatea Română de Dermato-oncologie (SRDO) a fost înființată la Cluj-Napoca în iunie 2010 ca o necesitate determinată de incidența crescută a patologiei cutanate tumorale, de nevoia realizării unei evidențe la nivel național a diferitelor forme de cancer cutanat și de promovare a metodelor de prevenire a cancerelor de piele la nivel populațional.

 

    SRDO dorește să sprijine dermatologii care au aproape zilnic pacienți oncologici, promovând aprofundarea cunoștiintelor în domeniul dermato-oncologiei, dezvoltarea laturii oncologic- chirurgicale și deprinderea unor metode de diagnostic și tratament moderne. În acest sens, fondatorii societății susțin și promoveaza organizarea unor cursuri de chirurgie dermatologică, cursuri de dermatoscopie și alte metode de diagnostic precoce a cancerelor cutanate iar pe termen lung, dezvoltarea de centre de chirurgie dermatologică în unitățile medicale județene.

 

     SRDO dorește să susțină programe de informare și educare a populației despre factorii de risc care intervin în generarea cancerului cutanat precum și despre modalitățile de depistare precoce a acestuia. 

 

Informații pentru membrii SRDO

Download Wordpress Seo Plugin